Mijn BoerenNatuur

Nieuws

Melkveehouders opgelet: schrijf je nu in voor het project ‘Agrarisch Natuurlijk - meer groen loont'

Melkveehouders opgelet: schrijf je nu in voor het project ‘Agrarisch Natuurlijk - meer groen loont'

Bent u bezig met biodiversiteit? Dan loont dit zowel in biodiversiteit, een aantrekkelijk landschap als maatschappelijke waardering. Door uw inzet uniform te meten, kunnen potentiële partijen als banken, overheden, marktpartijen of verpachters ook bijdragen aan het belonen van natuur- en landschapsbeheer. Met uw deelname aan dit project legt u hiervoor de basis.

In dit project is het mogelijk om voor melkveehouders de KPI's 'Natuur en Landschap' en 'Kruidenrijk grasland' te berekenen. Dit kan via het aanwezige ANLb beheer op uw bedrijf, of door nieuwe Beheerpakketten Biodiversiteit Melkveehouder (BBM) af te sluiten. 

Voor uw deelname aan dit project ontvangt u een eenmalige vergoeding van
€ 700.- 

Inschrijven
Inschrijven voor dit project kan t/m 24 juni. Agrarische Natuur Drenthe heeft ruimte om ca. 30 melkveehouders te ondersteunen met dit project. Voor meer informatie en/of inschrijven klikt u hier.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Gerko Zinger (Projectleider) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0615436917.